Ik weet het wachtwoord van mijn account niet meer. Wat kan ik doen?

Ben je je wachtwoord vergeten van je Huurstunt account? Hier lees je hoe je een nieuw wachtwoord aanvraagt!

Nieuw wachtwoord aanvragen

Volg de stappen hieronder om een nieuw wachtwoord aan te vragen:

1. Klik bovenaan de pagina op ‘Inloggen’. Onder het vakje waar je je wachtwoord moet invullen, zie je de tekst ‘Wachtwoord vergeten’. Klik op deze tekst om een nieuw wachtwoord aan te vragen.
  2. Vul op de volgende pagina je e-mailadres in en klik op de knop ‘Versturen’. Er wordt een nieuw wachtwoord naar het door jouw ingevulde e-mailadres gestuurd. Let op: mogelijk komt het wachtwoord terecht in de map met ongewenste e-mails (spam).
  3. Je kunt nu inloggen op Huurstunt met het wachtwoord uit het e-mailbericht. Zorg dat je na inloggen dit wachtwoord meteen weer verandert!

LeestipWoning huren in 2024: dit gaat er veranderen