Gratis je kamer verhuren

150000+
5000+

Hoe werkt kamer verhuren?

Plaats gratis je kamer

Plaats gratis je kamer

Verhuur je kamer gratis op Kamerstunt en ontvang direct reacties van geïnteresseerde huurders. Kamerstunt heeft een database met duizenden actieve woningzoekenden dus je zult al snel nieuwe reacties ontvangen.

Creëer een gratis account

Creëer een gratis account

Vul de aanvullende gegevens in van de te huur staande kamer en maak een eigen account aan door je gegevens in te vullen. Als je klaar bent verstuur je het formulier. De advertentie wordt direct gemaakt!

Vervolgens ontvang je een e-mail van Kamerstunt ter bevestiging voor de plaatsing van je kamer. Je advertentie wordt nu gecontroleerd. Als alles in orde is, dan plaatsen we de advertentie online. Heeft een medewerker van Kamerstunt nog wel wat aanvullende vragen, dan ontvang je van ons een e-mail.

Ontvang direct reacties

Ontvang direct reacties

Gefeliciteerd! Je huurwoning staat nu online.
Je zult nu snel reacties van nieuwe huurders ontvangen op je advertentie want met meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand is Kamerstunt de grootste online huurwoningmarktplaats van Nederland. Zodra je een reactie ontvangt van een huurder kun je direct contact opnemen via de gegevens in de e-mail.