Verhuizen | informatie over verhuizen, verhuis tips en materiaal.

verhuisdoosVerhuizen

Verhuizen is niet zomaar iets. Niet alleen U verhuist, maar ook uw spullen verhuizen met u mee.

Hoe gaat u dat nou aanpakken. Doet u het zelf of laat u het doen?

Of u nu met een Verhuisbedrijf verhuist of wellicht liever zelf aan de slag gaat of voor een combinatie van zelf doen en laten doen kiest, een goede voorbereiding is altijd het belangrijkst om een verhuizing plezierig te laten verlopen. Ook voor verhuizen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is!

Kamerstunt heeft voor u een aantal Top Partners geselecteerd bij u in de regio:

Verhuizers in the picture:

- verhuis bedrijf:     Diepenhorst verhuizers                   (regio: Zeeland e.o.,  Rotterdam e.o.)
- verhuis bedrijf:     Dijkstra Kolbe verhuizingen            (regio: Alkmaar e.o., Flevopolder e.o.)
- verhuis bedrijf:     W. van Haarlem verhuisservice     (regio: Utrecht e.o.)
- verhuis bedrijf:     Fa P.M. de Wit en zonen.                 (regio: Haarlem e.o., Amsterdam e.o., Hilversum e.o.,                                                                                                  Zaanstreek-Waterland e.o.)
- verhuis bedrijf:     Staal Hartgers BV                              (regio: Apeldoorn e.o.)
- verhuis bedrijf:     Koning verhuizingen BV                   (regio: Groningen e.o., Drenthe e.o.)

U kunt via het contact formulier eenvoudig uw vraag stellen of in contact komen met deze verhuisbedrijven.

Verhuis weetjes

Weet u dat u via TNT een opmaat gemaakt verhuisplanner kunt downloaden?
Middels een aantal vragen, wordt er een Verhuisplanner-op-maat gemaakt.

>>TNT Verhuisplanner

Middels de TNT verhuissservice, kunt u direct al uw vrienden, kennissen en benodigde organisaties op de hoogte stellen van uw verhuizing.

>> TNT Verhuisservice

Erkende Verhuizer

Indien u bij uw verhuizing in Nederland de keuze heeft gemaakt voor een Erkende Verhuizer dan is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing op uw verhuizing.

Dit certificaat biedt u de uitermate belangrijke garanties dat:garantie certificaat erkende verhuizer
- Er voor uw inboedel een uitgebreide verhuisverzekering is afgesloten
- U een beroep kunt doen op de Verhuisgarantie
- Uw aanbetaling tot 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd (met een maximum van Euro 1.000).

U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om van deze garanties gebruik te kunnen maken. 
Uw Erkende Verhuizer vertelt u er graag alles over.

Verhuis Tips!

- Vergeet niet adres wijzigingen te sturen naar partijen daar wij u een Premium Account heeft lopen of een lening, hypotheek of ander soort krediet. Als u niet afschriften of de post op het nieuwe adres verkrijgt, loopt u grote kans bij een achterstand een BKR codering te verkrijgen.

- Vergelijk meerdere verhuizers met elkaar en vraag meerdere offertes op.

- Gebruik bij het verhuizen de juiste materialen, zoals verhuisdozen, goede tape en dekens. Dit om beschadigingen te voorkomen.

- Nummer de verhuisdozen, zodat u o.b.v. deze nummering een lijst kunt maken met inhoud. Met deze nummering kunt u de dozen nog eens hergebruiken. Milieu en kosten vriendelijk!

- Begin tijdig met inpakken van uw spullen. Pak elke dag enkele dozen in. En zorg dat op de datum van de verhuizing de meubels uit elkaar zijn gehaalt. Dit scheelt enorm in tijd.

- Pak elke kamer afzonderlijk in. Gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen.  Bij het uitpakken, kunt u dit ook weer per kamer realiseren.

- Hou belangrijke papieren in uw handbagage en let daar goed op.

-Vul onvolledige dozen met vulmateriaal, zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven. Zorg ervoor dat je voldoende vulmateriaal hebt.

- Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en stop ze in (kleine) dozen. Gebruik kleren of handdoeken om ze in tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen (borden) moeten onderaan in de doos. Rol tafelzilver in keukenrolpapier. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen en pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Geef op de dozen aan dat er breekbare spullen in zitten.

- Verwijder gloeilamp en lampenkap. Gebruik geen krantenpapier maar keukenrol om de lampenkap in te wikkelen. Plaats de lampenkap rechtop in de doos. Decoratieve knoppen en dergelijke plak je vast aan de binnenkant van de doos waar de lampenkap inzit.

- Verpak kostbare kleden in nette dozen. Gordijnen, dekens en kleding kunnen ook goed in plastic zakken. Kleding kun je zo uit de kast in garderobedozen hangen.

- Pas op bij het inpakke van medicijnen. Als je medicijnen nodig hebt, moet je het nodige apart houden voor de verhuisdag en een dag langer. Mocht de verhuisdoos zoek raken, heeft u tijd genoeg om nieuwe medicijnen te halen.

- Pak spiegels, lijsten en schilderijen in en plaats ze op hun kant in zware, degelijke dozen. Spiegels, fotolijsten en schilderijen en andere breekbare spullen voorzichtig inpakken.

- Bij waardevolle elektronische apparaten kunt u het beste de bedrading erbij instoppen. Zodat u bij het uitpakken precies weet welke stekkers en bedrading bij welk apparaat hoort. Wikkel een deken of laken om het voorwerp en plaats het in de doos. Doe extra vulling in de doos zodat computer /videorecorder vast zit.  Language:

Status: niet ingelogd